boeven vangen is makkelijk ,hen straffen is van een hele andere orde ,haal de kooi uit de boef.

waarom vangen wij boeven ?

omdat ze de wet overtreden.of overtreden hebben .

waarom straft de wet hen ?...omdat het de regels zijn en wet is wet .(afspraak)
de wet word democratisch gekozen en bevestigd in het wet boek .

de wet staat voor de staat waarin wij moeten leven ,de muur om ons heen is de wet ,dat wil zeggen ,niet een muur om je te begrenzen maar om de hoogte te laten zien van je grenzen .
binnen deze muren en hoogten ben je veilig ,om het in de trant van woorden uit te drukken .

de hoogte van straffen word bepaald in welk mate je de hoogte/breedte,lengte van deze muur hebt overtreden ,je hebt dus een lesje nodig ,om je te laten voelen ,dat dit niet mag .
dit word straf genoemd ,de staat zorgt ervoor dat iemand zijn straf gerechtvaardigd krijgt. (door 1 persoon?...1 rechter ?)

wat gebeurt er vervolgens met de boef in dit geval die een moord begaan heeft ?
of heeft u liever een dief ?....of iemand die door rood licht rijd ?
het maakt niet zoveel uit ,je hebt de wet overtreden ...we gaan het over de kooi hebben die over je heen geschoven word in het geval van zwaardere overtredingen ....zoals een doek over een vogel ,s,nacht om hem te doen slapen .
want dat doet de staat ,ze plaatsen een doek (dan hebben ze rust,ook tenopzichte van slachtoffers en publiek)over hem en laten hem slapen in de zelfde  staat waardoor(wat is de oorzaak) dat hij erin zit ,is dit de juiste manier om een vogel te genezen of weer zijn vrijheid terug te geven ?

we sluiten vogels op zonder te kijken wat is de oorzaak ,wat is het beste voor de vogel die de muur(wet en rechten van de mens) heeft beschadigt?   (welke straf?)

de vogel zal als hij vrij is direct opgevreten worden (hij gaat weer moorden of dealen )

de vogel zal als hij vrij is ,overal tegen aan vliegen.(ja misschien weer tegen diezelfde paal of mast of net !)

er zijn ook vogels die direct andere vogels doden en nooit zonder voer(goede behandelingen) de kooi hadden mogen verlaten (mensen die tbc hebben gehad)
de vogel zal kaal(ziek,depri) worden (ongelukkig omdat hij uit de veilige kooi moet,gaat andere vogels pikken ,valt andere vogels lastig ,moet weer opgesloten worden)

vragen we aan de vogel echter ,waarom dat hij de mens heeft beschadigt en diep je dit uit ,dan pas kan je komen bij het begrijpen(ziel) van het delict maar ook van het slachtoffer ,hoe dieper hoe beter ,en ja, dat duurt langer .
maar ,als je een vogel alles geeft en hij is wild ,dan kan de vogel mak worden want hij blijf vrij ,word wel beperkt met vrijheden maar kan alles doen zoals bellen ,bezoek ,op bouwen ,in plaats van een doek op over zijn  kop .
ook goede dingen leren kan een ware straf zijn voor mensen ,helemaal als het slachtoffer alle tijd krijgt om zich te uiten tegen de daders ter plekke ,zo ziet de dader zijn gevolgen en ook het ongeluk en de  armoe van  wat er uit voort komt.
dit bewustzijn in de vogel zal hem lastiger doen laten bewegen ,want de doek krijgt hij niet meer ,hij heeft geen rust ,al heeft de boef alles op zijn plekje,(behalve echte vrijheid naar buiten ,wat betekent een eigen ruimte zonder medegevangenen en een persoonlijk begeleider zolang nodig. ...op een groot natuur terrein waar alle rust en vrede heersen en iedereen blij is ...geen bewakers !,geen druk ,geen echte zware straf ,maar wel om met de overtreder goed aan het werk te gaan ..op alle vlakken ook opleidingen ,sport ,educatie ,sociaal denken enzovoorts )
zo kan de staat weer iemand richten en laten vliegen zoals de staat wil ,de staat dat zijn de mensen .

elke vogel die vrij komt moet  de volgende 5 jaren  werken ,en zijn eigen behandelingen minimaal de helft zelf  bekostigen ...hij betaald dus mee aan zijn eigen straf ...zo krijgt de vogel alle kansen met alle voedsel, na 5 jaren zal de vogel niet meer weten wat verkeerd was ,maar wel wat voor hem goed is .
je zal een vogel die anderen beschadigt of zichzelf ,moeten behandelen net als alle andere dieren .
maak je onderscheid in de vorm van wet handhaven en past hem botweg toe met opsluiting zonder (langere termijn oplossing)licht ,dan zal hij als hij vrij komt in die zelfde donkerte belanden .

de staat (wij allen ) zullen dus ernstiger na moeten gaan denken ipv alles maar opsluiten en dan maar afwachten wat er dan weer fout gaat ...willen wij dit nog wel ?
de staat is van mening dat zij alleen staat ,de staat is van de burger af gegroeid ,terwijl de burger de staat heeft gemaakt(bloed) ...dit denken moet weer ge-reset worden ...hard nodig ,want alles zit onder een dikke laag stof .
ook verkeerd de staat in een ware arrogantie ,tijd dus om dit monster om te zagen met zijn eigenwijze mentaliteit ,hun werken voor ons ,niet andersom ,hun moeten weer leren, anders gaan ze hoog vliegen ,over alle vogels heen ,dat werkt niet ,dit zien we nu in onze staat dagelijks gebeuren ,zij wankelt want het recht werkt niet meer.
ook de fabel van de wet kan niet verandert worden is een doek over je hoofd ,de staat is zijn eigen in het slaap aan het houden ,de vogels die boven ons vliegen schreeuwen naar beneden en eten ons aas(vrijheid,brood).
het aas is van iedereen want wij zijn de staat niet de gieren en uilen of andere roof vogels.
deze roof vogels zij bedienen zich van mooie woorden en zinnen ,iets waar de beschadigde doorgedraaide (burgers)vogel niets aan heeft (boef en slachtoffer en de mensen )
het recht heeft zich in pakken en boeken gehuld ,de mensen zijn nu de wet geworden ,terwijl niemand over de wet gaat behalve het recht zelf ...daarom moeten wij ons allen afvragen deugen deze wetten wel ,als er maar door 1 man blind gesproken word en er 1 doek over heen(over de hele zaak ) word geworpen ?...dit is de meest walgelijk vorm om vrijheid te promoten dag in en dag uit ,schandalig !
help die boeven en help die slachtoffers eerst !...geef hun de rechten van een mens en niet de wet of staat ...de staat is een instrument ,meer niet !.
zij mag zich nooit uitspreken ,dat doet de wet al .
de wetten dienen ernstig verandert te worden voordat de wet aangevallen word en volledig word overtreden !....aanpassen is overleven ,niet hand haven .
handhaven is elke dag verliezen ,je ziet en leest het elke dag ...we verliezen ,onze wetten ...verliezen ,want we zien veel te veel herhalingen .
werken dus met die vogeltje allemaal ,niet opsluiten en een doek erover heen ,dat is een leugen en is nu eindelijk de waarheid geworden ...zie in Noorwegen hoe men daar succes vol is of ander Scandinavische landen ...America is een boeven staat geworden ,daar dient de wet (geestelijk)om je te doden ,een afschuwelijke maatmeting .
natuurlijk mag je streng zijn als iemand moord ,maar waarom ?...de maatmeting van rechters zijn nietmeer dan vogelpoep uit de lucht ...van grootte hoogt valt er poep in de nek .
niet van de staat maar van(1 mening en 1 toetsing) 1 persoon ,willen wij dit nog wel ?....tijd dus voor een ander systeem met minde pakken en toneel spel gericht op zwijgen en slapen ....open open moet het zijn ...?..werkelijk alles moet open zijn ...die zwarte bende is een gevaar voor de staat ...altijd zo geweest ....er is geen recht ,de wet heeft een jas aan gekregen ...een wet staat op zichzelf en kan dus nooit door 1 persoon beoordeeld worden ....is niet de wet uitvoeren ,is de rechter zijn idee over de wet laten uitvoeren ...dit alleen al is tegen de vrijheid van de wet zelf ...de wet dat zijn wij ...niet 1 persoon of een zwarte pakken systeem met allemaal dezelfde mondhoeken en tongen die bedenken de redenen hoe te hand haven .
let op deze bende want ze zitten hoog ,de bomen zijn oud en te dik ,om helemaal om te zagen ..stap je voor stapje.. dus ,eerst een gaatje boren en rode diesel erin ...en dan het gaatje weer dicht stoppen ...
hoe lang gaan hun dit verrotte systeem handhaven ?
wees nooit bang van de wet ,de wet is van ons voor ons maar ook voor de mensen die hem promoten ...als hun fout gaan dan blijkt de wet een doolhof te worden .
hoe hoger iemand zit ,hoe moeilijker  het  is voor onze wet om hem te vangen ,
is het niet zo dat juist de wet van diezelfde hoogte afkomt?..en er wetten werden gemaakt voor de orde ?...om de rijken te beschermen ?...lees een keer een boek ...of Google de schout en zijn knechtjes ...als je je verleden niet weet ,dan weet je ook je toekomst niet ....
een vallen is nu onvermijdelijk ...ons recht word elke dag met voeten getreden wel duizend keren per dag ...men gooit er een dikke deken overheen ..volgende !
we zien daarom dus bijna elk jaar de maat in problemen komen ,steeds meer en meer ,mensen pikken het niet meer.(mislukte zaken ,valse zaken ,nep zaken ,media opgeklopte zaken enzovoorts enzovoorts...tbs'ers,verkrachter ,pedofielen ,geweldplegers,moordenaars die in 1 keer weer naast je wonen na 12 jaar)
de vogeltje fluiten en weten ,we zijn niet vrij er is een muur zij vliegen daar trouw rond ..beschaam hen niet !
denk niet dat als je hoog vliegt dat je dan boven de wet staat en handelt naar geweten in plaats van naar(wet) maatstaf ...de maatstaf is geen rechter ,het zijn de mensen ,zeker weten ...wij zijn de wet, niet de rechter of het systeem ,het systeem hoort  ons te dienen ten alle tijden .

eerst slachtoffers en dan de dader ...de wet is een instrument is geen genezer .
slachtoffer kan ook een officier in dienst zijn ,heel belangrijk .

zij is een genezer wanneer zij rechtvaardig zou zijn tot en met  haar buitenste grenzen ...(nazorg ,behandeling,gevolgen ,toekomst ,oplossingen,handhaving,teveel om op te noemen )

de wet schiet nu te kort ,zij heeft haar tijd gehad ...zelf agenten praten erover ,zij dienen de wet (de mensen ).
een rechter dient de wet (mensen ) hoe kunnen deze 2 zo tegen over elkaar zijn gekomen ?...zijn wij allemaal dom ...beide ?..terwijl we 1 zijn .
ja we zijn zeer zeker dom want niemand spreekt ,men laat de pan aanbranden en ,als men klaar is kookt men verder ,gevolg is bekend.
kijk nu naar alle departementen ,eerlijk is eerlijk, zwijgen ,pappen en nathouden ..er verandert werkelijk niets ..u krijgt een nieuwe  iPhone !...en g5 voor de kanker .
deze slangen willen ons land laten  in storten en ons vrije geld afpakken ,plus ons land verkopen aan gieren en uilen .
geld weg ,de wet is nu van Europa niet meer van ons ,de wet is verkocht ,
u vrijheid ,is verkocht,ze zijn echt blij, vooral pech -told ...zolang dat we met dit gespuis zitten wereld wijd en ons zelf verkopen zal deze wet als een blok om de nek van iedereen blijven hangen ...hun zullen er stenen bij hangen ...laat u niet kooien en dan een doek er over heen ,u vliegt al binnen een muur van regels ..nu willen ze ook u hart  en ingewanden  hebben ...u ziel ,u geest en lichaam ....WIJ HEBBEN EEN GROOT GROOT MEGA PROBLEEM !

wij worden moe van jullie verrotte stenen en gebouwen ,plus symbolen ,afschaffen dus !
dit gebouw zal instorten met een grootte klap  vrees ik!  (europa,ww3,gecontroleerd afslachten)
grootte vogels roepen van de diepten om  zich in u ZIJN TE NESTELEN !







Reacties

Populaire posts van deze blog

WAT EEN ANDER ZIET DAT ZIET U ,MAAR WAT EEN ANDER VOELT DAT IS EEN ANDER VERHAAL